Camera en beveiligingsinstallatie.

Bent u op zoek naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in beveiliging in de brede zin van het woord? Vibu levert onder andere inbraakpreventie-systemen, brandpreventie-systemen en camerasystemen aan zowel particulieren als aan bedrijven.

Een van de basisbehoeften van een mens is een gevoel van veiligheid. Beveiliging tegen inbraak en beveiliging tegen brand zijn onderdelen waarmee wij u kunnen helpen. De mate van beveiliging wordt in onderling overleg vastgesteld. Dit kan varieren van een basis inbraak of brand installatie tot en met een zogenaamde domotica installatie. Deze installatie kan zelfs uw gezondheid op een aantal onderdelen monitoren.

Vibu heeft ervaring in het aanleggen van alarmsystemen en brandbeveiligingssystemen. Met een relatief kleine ingreep leggen we de bekabeling langs plinten, via hoeken en het liefst door kruipruimten. Een puntgave en onopvallende aanleg is van groot belang om een optimale werking te garanderen. Daarna volgt het afstellen, inregelen en testen. Wij beschikken over het vakmanschap om de verschillende werkzaamheden grondig uit te voeren.

Hoe veilig wilt u zich voelen?

Neemt u gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte!